Ekspert: 10 super saftige former for sex ALLE par bør have

Det gavner for det meste et forhold, når man fokuserer lidt ekstra på sexlivet

Hvis man føler, at man trænger til at få en lille gnist tændt i soveværelset, kan man eventuelt lade sig inspirere af denne liste om 10 saftige former for sex.

Nogle par kan måske bruge listen til at blive mindet om gamle favoritter, hvor andre kan få idéer til nye ting, der skal prøves af.

Her giver parterapeuten Mort Fertel fra USA sine 10 bud på dejlige former for sex, man bør have med sin partner:

1. Ferie-sex.
Der er ikke noget som sprøde, ny lagener, som giver en lyst til at tage en tur i sengen. Derfor kan det være den oplagte mulighed for at genetablere en god seksuel forbindelse med din partner.

2. Forsonings-sex.
En heftig diskussion kan sætte dine dopamin og adrenalin-niveauer, og det kan gøre, at dig og din partner kommer i stødet til sex.

3. Dyrisk sex.
Det må gerne nogle gange gå lidt vildt for sig, siger Fertel. Derfor skal man ikke være bange for, at kaste sig over hinanden, rive hinandens tøj af og droppe noget af forspillet.

4. Hverdags-sex.
… men nogle gange er det også bare fint at have noget god gammeldags ‘hverdagssex’, hvor man finder tryghed i at vide, hvad der sker.

Læs også: Kvinder afslører: Sådan skal min sexpartners krop være

5. Offentlig sex.
Måske kan trangen opstå til en familiesammenkomst eller -fest, og så skal man bare tage muligheden og snige sig væk, siger Mort Fertel. Usikkerheden om, hvorvidt man bliver opdaget, kan virke pirrende.

6. Sex fyldt med fantasi.
Man skal ikke være bange for at udleve sine seksuelle fantasier. Så længe begge parer har lyst og indvilger, kan det kun bedre jeres sexliv.

7. Quickie.
Man kan godt have sex, selvom man har travlt. Det vigtige er bare igen, at begge parter har lyst. For opstår der en ubehagelig situation, så kan det have følger for eftertiden og skade jeres forhold.

8. Romantisk sex.
den romantiske sex, hvor man giver sig god tid, vil hjælpe jer med at knytte bånd imellem jer. Musik, bobbelvand og musik - alle kneb gælder.

9. Over-hele-huset-sex.
Prøv noget nyt og hav sex andre steder, end der hvor I lige plejer at gøre det.

10. Udendørs sex.
Det kan give jeres sexliv et friskt pust at tage jeres eskapader uden for. Det kunne eksempelvis være i en have eller i et telt.

Der er mange muligheder for at gøre ens sexliv varieret. bare gå igang.

Se flere eksempler på Yourtango.com.

 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip