Ekspert: Högstedt sætter Wozniackis potentiale på prøve

Caroline Wozniacki bliver med sikkerhed en bedre tennisspiller efter ansættelsen af svenske Thomas Högstedt som ny træner. Men om det er nok til at vinde en grand slam-titel er langt mere usikkert.

Det mener den tidligere tennisspiller Peter Bastiansen, som sammenligner Högstedt med fodboldens toptræner José Mourinho.

- Det er så der, hvor prøven skal stå. For du kan ansætte hvem som helst - du kan ansætte José Mourinho som træner i Sønderjyske, men derfor bliver klubben jo ikke dansk mester og Champions League-vinder.

- På samme måde er det også med Thomas Högstedt. Med al ære og respekt har Sharapova i min optik et større potentiale end Caroline. Det har han fået fremmet rigtig godt, siger Bastiansen.

Högstedt var tidligere træner for den russiske topspiller Maria Sharapova, som han i 2012 førte til sejr i grand slam-turneringen French Open.

Sharapova nåede sammen med Högstedt fra efteråret 2010 frem til to andre finaler i grand slam-regi. Samarbejdet stoppede efter Wimbledon sidste år.

- Spørgsmålet er så, om Caroline har et potentiale til at vinde en grand slam, det må tiden vise.

- Jeg er sikker på, at Caroline bliver en bedre tennisspiller, men om hun bliver god nok til at vinde en grand slam, det er jeg i tvivl om, lyder det fra Bastiansen.

Wozniacki har fortalt, at samarbejdet med Högstedt er begyndt godt, og at de forsøger at få indført en mere aggressiv spillestil hos danskeren.

- Thomas Högstedt er svensker på godt og ondt. Han er ikke verdens mest humoristiske mand. Men han har en fantastisk personlighed, han er meget loyal, viljestærk og fagligt hamrende dygtig.

- Han er meget anerkendt og respekteret, og så er han meget individualistisk. Han vil have, at tingene bliver gjort på en bestemt måde, siger Bastiansen.

I denne uge begynder grand slam-turneringen Australian Open.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip