Ekspert: Mennesket blev skabt, da en gris knaldede en chimpanse

Nu fremkommer en genetisk ekspert, Dr. Eugene McCarthy fra University of Georgia med forklaringen på, hvordan vi mennesker blev skabt på jorden, skriver eb.dk.

Og helt overraskende blev vi til, fordi en orne bollede med en hun-chimpanse.

Eksperten forklarer, at mennesker har mange fællestræk med chimpanser, men mennesket har også en række særlige kendetegn, som ikke findes hos andre primater.

Gentagne gange har forskere slået fast, at vi mennesker har flest fællestræk med chimpanser. Men der er også store forskelle, mener Dr. Eugene McCarthy.

- Vi har stort set hårløs hud, et tykt lag spæk (måske især når december er slut), lyse øjne, udstående næser og tunge øjenvipper. Vi ligner på en række punkter et svin, forklarer han.

Men det er dog på det fysiske område. Det er videnskabeligt bevist, at svinehud og hjerteklapper kan anvendes på mennesker.

Den oprindelige parring mellem en gris og en chimpanse er ifølge Dr. McCarthy blevet til flere generationer af ”tilbagekrydsning”. Afkommet har levet blandt aberne og parret sig med dem. Dermed er det blevet til flere chimpanser og mindre svin.

Andre forskere er dog ikke enige med Dr. McCarthy’s teori. En blogger mener endda, at han skulle prøve at parre sig med et svin og se hvad han får ud af det.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip