Ekspert om Kvist-skifte: Han skal være mere modig

Skrevet af admin

30/01/2014

Mest læste i dag

William Kvist skrev torsdag under på en lejeaftale frem til sommer med Premier League-klubben Fulham.

Hvis Kvist skal blive en succes i London-klubben, skal han blive mere modig i sit spil.

Det siger 6'erens Premier League-ekspert Mikkel Bischoff, der som aktiv selv spillede i England.

- Jeg synes, han skal spille hurtigere. Da han var allerbedst i FCK, var han fuldstændig fantastisk. Han turde modtage bolden hele tiden, og han havde selvtillid. Mange gange forfalder han til at være en alibi-spiller, og det tror jeg ikke, der er råd til i Premier League.

- Der skal han turde og gå ind og aflevere bolden fremad. Han skal være mere direkte i sit spil, for det går hurtigt fremad banen, når Fulham angriber, siger Mikkel Bischoff.

Fulham ligger aktuelt næstsidst i Premier League, hvor holdet har to point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

For William Kvist kan det være en fordel, at der ikke er tale om et permanent ægteskab mellem ham og Fulham.

- Han har ikke haft aktier i Fulhams dårlige resultater, og hvis de rykker ned, så har det måske været et gratis ophold for ham, hvor han kan vise sig frem og komme til en anden klub i England.

- Det er et rigtig godt udstillingsvindue, hvis han gør det godt. Og så skal man huske, at hans situation i Stuttgart nærmest ikke kunne blive værre, fordi han end ikke havde en plads i kamptruppen, siger Bischof.

I Fulham skal Kvist primært kæmpe med rutinerede Steve Sidwell og Scott Parker om pladserne på den centrale midtbane.

- Som spilletype minder han nok mest om Scott Parker, der spiller mest defensivt. Enten skal de spille sammen, eller også skal han erstatte ham. Sidwell er mere en boks-til-boks-spiller der scorer mål, og der er Kvist ikke helt, vurderer Mikkel Bischoff.

Fulham har lukket 50 mål ind i 23 kampe, hvilket er suverænt flest af alle hold i Premier League.

/ritzau/