Eksperter forventer ny spansk-tysk dominans i CL

Det er muligt, at hold som Manchester City, Paris Saint-Germain og Chelsea har penge i Joakim von And-mængder, men de må stadig finde sig i en outsiderrolle, når Champions League-favoritterne bliver udpeget.

For selvom de pengestærke klubber sagtens kan matche Real Madrid, FC Barcelona og Bayern München økonomisk, er det stadig det spansk-tyske trekløver, som vil kæmpe om titlen i år.

Det mener både Mikkel Bischoff, fodboldekspert på 6'eren, og Niels Christian Frederiksen, fodboldekspert og kommentator på TV3 Sport.

- Der tegner sig et billede af tre favoritter i Real Madrid, Barcelona og Bayern München. De har bare erfaringen i at være med på det plan og i semifinalerne gennem mange år, siger sidstnævnte.

Og Mikkel Bischoff er helt på linje.

- Det er de hold, som har domineret de seneste år, og hvorfor skulle de ikke også gøre det i år? De har stadig de bedste spillere. Jeg er næsten sikker på, det er et af de tre hold, som vinder igen, siger Bischoff.

- Og så er der et outsiderfelt med Manchester City, Paris Saint-Germain og Chelsea, hvis Chelsea kommer i gang, tilføjer han.

Mens Bayern München vandt Champions League for tre år siden, har Real Madrid og Barcelona taget en hver i de seneste to sæsoner, og de spanske klubber er bare stærkest, mener Niels Christian Frederiksen.

- Generelt er de to spanske hold et stykke foran de andre, fordi de bare er de to bedste hold i verden. Toppen af spansk fodbold er ganske enkelt det bedste – også bedre end Premier League, siger han.

Real Madrid har været i semifinalen de seneste fem sæsoner og vandt trofæet i 2014, mens Barcelona og Bayern München har været minimum i semifinalen i fire af de seneste fem sæsoner.

Det har resulteret i to trofæer til Barcelona og et enkelt til Bayern München.

Dog har ingen klub i historien endnu formået at tage trofæet to sæsoner i træk.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip