Eksperter om fjernet tatoveringer: Det uden tvivl en fejlbehandling

Ikke normalt.

Da Steffen Mettin Jensen fik fjernet sin tatovering hos Tattoo-remove.dk i Roskilde, var det forbundet med store vabler og stærke smerter.

Indehaver Jesper Jørgensen siger, at der er tale om normale bivirkninger. Men førende eksperter er ueninge, skriver tv2.dk.

Overlæge Jørgen Serup fra Bispebjerg Hospital og laserspecialist Jan Gade Christensen er stærkt fortørnede over den behandling som Steffen Mettin Jensen har modtaget.

- Det ser jo helt galt ud, der er simpelthen skudt alt for meget laser ind i den hud. Det er en klar fejldosering. Det er jo forfærdelige billeder, og det er på ingen måde helt normalt med de vabler. Hvis ham, der har gjort det, synes det er i orden, så er han virkelig ukvalificeret til at bruge laserapparatet, siger Jørgen Serup til tv2.dk.

Han bakkes op af Jan Gade Christensen, der selv er direktør for klinikken undo-it.dk.

Han mener, at det er uundgåeligt med den slags fejl, og at vi fremover kommer til at se flere af den slags eksempler på grund af manglende uddannelse.

- Det er horribelt, og den hånd ser alt andet end normal ud. Jeg har aldrig i mit liv set det her - hele hånden er jo nærmest en stor vabel. Men den slags sker, fordi der ikke er nogen krav til uddannelse på det her område, og derfor kan enhver komme ind i branchen. Det er noget, vi vil se igen, og måske i værre grad end her, fordi Steffens hånd trods alt vil komme sig igen uden varige mén, siger Jan Gade Christensen til tv2.dk.

Jesper Jørgensen blev onsdag hængt ud på Facebook. Siden har han modtaget trusler på Facebook, via telefon og i gæstebogen på sin hjemmeside.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip