Eksperter skælder Mia ud i Luksusfælden: Du er forkælet

I aften løber sæsonens sidste afsnit af "Luksusfælden" over skærmen på TV3.

Mette Reissmann vender tilbage for at hjælpe kollegaen Jan Swyrtz. De to eksperter står over for en kæmpe udfordring, da de møder Mia fra Rødovre, som har en forbrugsgæld på over 300.000 kroner, og som ikke har snakket med sin bank i over seks år.

Luksusfælden: Familie fra Varde ødsler 20.000 kroner væk hver måned

Mias attitude til sin gæld provokerer eksperterne, og særligt Mette Reissmann mener, at Mia har et forkælet forhold til sine penge.

Har en god karriere

Mia fra Rødovre har en god karriere som korrespondent og en god løn. Men alligevel mener hun ikke, hun er i stand til at afdrage på sin forbrugsgæld, der efterhånden er vokset til over 300.000 kroner.

Gælden går Mia så meget på, at hun har svært ved at sove og nu drømmer hun om at slippe bekymringerne og blive glad igen. Drømmen står i skærende kontrast til Mias passivitet over for sin økonomi. Til trods for at hendes kassekredit er trukket til max og banken for længst har lukket hendes budgetkonto, har hun ikke været i kontakt med sin bank i seks år. Det synes hun ikke, har været nødvendigt.

Luksusfælden: Rex og Anette låner til cigaretter, sodavand og kaffe

Mia kan ikke forstå, hvor hendes løn forsvinder hen, for hun synes ikke selv, hun bruger penge på noget unødigt. Den opfattelse ændrer sig dog, da Luksusfældens eksperter dykker ned i Mias kontoudtog og afslører, hvordan Mia i virkeligheden bruger sin løn.

Se hvordan det går Mia i Luksusfælden i aften klokken 20. Du kan nedenunder se en teaser til aftenens afsnit...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip