Eksperter slår fast: Hun har den perfekte kvindekrop

Diskussionen om den perfekte kvindekrop er en debat, som nok aldrig får en ende. Men skal man tro disse forskere, har de endelig fundet svaret på det kontroversielle spørgsmål.

En række forskere fra Texas Universitet har nemlig forsøgt at klarlægge, hvilke mål en kvindekrop skal have, for at vi finder den allermest tiltrækkende.

Læs mere: Er du enig? Her er den ideelle mandekrop

Resultatet af deres undersøgelse peger på, at vi bliver mest fysisk tiltrukket af en såkaldt ‘harmonisk’ kvindekrop - her defineret som 168 centimeter høj og med målene 99-63-91 over henholdsvis bryst, talje og hofter.

Det skriver norske Side 3.

Den britiske model og skuespiller Kelly Brooks krop har ret præcis disse mål. Så her kan du altså se, hvordan de cirka ser ud i levende live.

Læs mere: Kelly Brook: Jeg kan lide mine kurver

 

Only 1 Episode left to Shoot it's going to be so sad :(((( #INMIY @channel5_tv Tune in Thursday's 10pm

A photo posted by Kelly Brook (@iamkb) on

Jun 25, 2016 at 4:15pm PDT

Ifølge forskerne ligger årsagen til vores tiltrækning af denne krop i vores biologi. De hævder nemlig, at det handler om kvindens evne til at formere sig - hendes frugtbarhed.

En krop med kvindelige former signalerer, at du er egnet til at føde børn og også kan sørge for, at de får tilstrækkeligt med mad.

Læs mere: Se, hvor meget den 'ideelle' krop har ændret sig over 3.000 år

Her kan du se en række billeder af Kelly Brooks og selv vurdere, om du er enig med eksperterne om, at hun har den helt perfekte krop.
 

 

Loved Tonight's Record of #INMIY coming Soon Channel5 Dress @balmain

A photo posted by Kelly Brook (@iamkb) on

Jun 11, 2016 at 5:22pm PDT

 

 

I want to wear @balmain everyday I have not had a dress Fit this well in a long Time!! #Curves #ItsnotMeitsYou #Channel5

A photo posted by Kelly Brook (@iamkb) on

Jun 5, 2016 at 8:58am PDT

 

 

Finally Found a nice pic amongst the zillion unflattering pap ones. I wish they'd just wait until I'm not walking talking or blinking.

A photo posted by Kelly Brook (@iamkb) on

Jun 3, 2016 at 6:09am PDT

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip