Eksperter tror på spilletid til Bendtner

Han skulle bare væk for enhver pris. Sådan lød forventningen til Nicklas Bendtners transfervindue. Men nu er det smækket i, og danskeren er stadigvæk hos The Gunners. Og måske er det slet ikke så tosset, for angriberen kan se frem til spilletid.

- De jagtede en angriber, men det gik altså ikke. Nu er Bendtner pludselig deres tredje- eller fjerdevalg, og så er der ikke lang vej til spilletid. Der kan komme skader til for eksempel Giroud, det er Bendtners chance. Nogle gange går det virkelig stærkt i fodbold, så jeg vil ikke afskrive Bendtner, siger den tidligere Arsenal-spiller og nuværende fodboldekspert John Faxe Jensen.

Arsenal og manager Arsene Wenger jagtede indtil sidste minut en ny angriber. Chelsea-spilleren Demba Ba så længe ud til at skifte til Arsenal på en lejeaftale. Den var angiveligt på plads i god tid, men i sidste øjeblik trak Mourinho handlen tilbage, fordi Arsenal også havde købt Mezut Özil, og så tog konkurrenterne fra London sig pludselig farlige ud. Derfor blev den handel ikke til noget, hvilket medførte, at Arsene Wenger ikke ville sende Nicklas Bendtner til Crystal Palace, fordi han dermed ville mangle en reserve-angriber i sin trup.

Canal 9's ekspert Esben Hansen, der i øvrigt selv er Arsenal-fan, ser heller ikke dystert på Bendtners fremtid i Arsenal:

- Man skal som udgangspunkt huske på, at Arsene Wenger som en af de eneste har beskyttet Nicklas Bendtner. Nu har han så valgt at beholde ham, og det er fordi, han vil bruge ham. Der er enkelt realistisk chance for spilletid til Bendtner, for der kommer et tidspunkt, hvor Oliver Giroud og Yaya Sanogo skal spares. Der kommer Bendtner i spil, det er ikke som belønning fra Wengers side, men fordi de andre angribere ganske enkelt skal aflastes. Han har ham for at bruge ham, siger Esben Hansen og fortsætter:

- Der er ingen vej udenom for Bendtner, nu skal han til at komme i gang. Arsenal vil ikke straffe ham og lade ham rende runde på træningsbanerne ved siden af 2. holdet, som man ellers normalt gør i Tyskland. De havde sendt ham væk, hvis de absolut ikke kunne bruge ham. For Wenger er det vigtigt med det rette antal spillere, og det når han kun op på med Nicklas Bendtner i truppen. Så må man bare håbe, at Bendtner forstår vigtigheden af at komme i form og forstår, hvor stor en chance han er blevet serveret. Gør han ikke det, så er han endnu mindre begavet, end folk gør ham til, siger Esben Hansen.

 

 

 

Dagens Gossip