Eksperter ville ønsker, at kvinder gjorde dette ved sovetid - for deres vaginaers skyld

De fleste kvinder fjerner makeup og børster tænder, inden de hopper i seng. Men hvis det står til sundhedseksperter, burde kvinder tilføje endnu en rutine inden sovetid.

Rutinen, som vil få de fleste mænd til at klappe i hænderne, er guld værd for kvinders underliv.

Læs også: Disse mad- og drikkevarer giver dig en sund vagina

Kvinderne skal nemlig smide alle benklæder - herunder trusser - og sove med missen bar. Det skriver den engelske avis The Mirror.

Anbefalingen kommer fra bl.a. gynækologen Nancy Herta fra Michigan State University, som påpeger, at hvis kvinder har problemer med underlivet såsom svampeinfektioner og dårlige bakterier, så er det en god ide at lade underlivet lufte natten igennem.

- Mellem udflåd og sved har tingene det med at blive fugtige dernede, og undertøj kan fange fugten og skabe grobund for dårlige bakterier, forklarer gynækologen til Glamour.  

Læs ogsåSådan får du bumser til at forsvinde på en nat

Hvis vaginaen får luft, er det nemmere at holde området tørt og rent. I det hele taget er frisk luft bare godt for underlivet.

De kvinder, der nægter at sove uden trusser, bør tage løse bomuldstrusser på - trusser af silke og blonde er det dårligste valg, fordi det holder på fugten ifølge Nancy Herta.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip