Eksploderende toilet: Offer er nu panisk angst for at skylle ud

En newyorker fik alvorlige skader, da et toilet eksploderede i hovedet på ham. Siden har han levet med både fysiske og psykiske efterveer.

Michael Pierre måtte syes med 30 sting i ansigtet, efter han tjekkede vandtrykket på sit badeværelse. Toiletkummen eksploderede, og han blev slået bevidstløs, mens porcelænsskår borede sig ind hans hoved, arme og ben.

Siden den voldsomme episode er den 58-årige mand panisk angst for at toiletter. Hver gang han skal skylle ud, gemmer han sig bag badeværelsesdøren og bruger et reb til at få trukket i snoren. Det skriver The Independent.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Tre andre toiletter bygningen, hvor Michael Pierre bor, eksploderede samme dag. Man mener, det skyldes, at sammenpresset luft med voldsom kraft blev skubbet gennem rørene, da vandet blev tændt igen, efter at have været slukket i en periode.

Michael Pierre har nu lagt sag an mod ejendomsselskabet for at få erstatning.

LÆS OGSÅ: Ville tømme benzintank med støvsuger: Motorcykel eksploderede

- Der er tydeligvis et problem i bygningen. Toiletter er beregnet til at skylle ud - ikke eksplodere, siger hans advokat Sanford Rubenstein.

Sagen har også fået andre i bygningen til at tænke to gange, inden de trækker i toiletsnoren. Selv ejendomsselskabets advokat indrømmer, at hun bliver en lille smule angst, inden hun skyller ud. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip