Ekstreme udsving bekymrer Argentinas landstræner

Første halvleg var super. Anden halvleg var elendig. Det argentinske landshold var ikke til at kende efter pausen i holdets Copa America-premierekamp mod Paraguay, der natten til søndag endte 2-2.

Sergio Agüero og Lionel Messi bragte viceverdensmestrene foran med 2-0 i første halvleg, men til landstræner Gerardo Martinos store irritation slap det profiltunge mandskab grebet om kampen og indkasserede to mål i den sidste halve time.

- Det, der bekymrer mig mest, er de ekstreme udsving, som holdet havde. Vi skal spille kampene med fuldstændig kontrol, siger Martino ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Vi kontrollerede kampen i 50 minutter, og vi kunne have scoret flere mål. Men derefter blev det en kamp, der fylder mig med tvivl. Vi trak os tilbage på vores egen halvdel og kunne ikke holde presset fra første halvleg, siger Gerardo Martino.

To veteranangribere med en prominent fortid i den tyske Bundesliga skaffede Paraguay et point i en kamp, som argentinerne længe så ud til at styre sikkert i land.

Nelson Haedo Valdez reducerede til 1-2 efter en time, inden Lucas Barrios skaffede sit holdet point med sin udligning i kampens sidste minut.

- Sådan er det at spille i Sydamerika. Ingen forærer dig noget. Vi vidste, at Paraguay ville være en hård modstander, siger Argentinas målmand Sergio Romero.

Argentina kan forvente en ny hård opgave i næste kamp natten til onsdag, hvor de forsvarende sydamerikanske mestre fra Uruguay venter.

/ritzau/

Dagens Gossip