Ekstreme vindstød: Campingvogn lettede og fløj ind til naboen

Klaus Daugaard fra Middelfart skulle have været på campingferie om to uger. Den plan bliver muligvis udskudt.

Uvejret i går rev nemlig hans campingvogn op i luften og førte den derefter over hækken ind til naboen. Han fortæller til tv2.dk, at campingvognens ramme er slået skæv, støttehjulene er bøjet, to vinduer slået ud og inventaret slået i stykker.

-Jeg var lige gået ud i carporten for at hente vasketøjet, der truede med at blæse væk. Pludseligt tiltager vinden helt vildt, og jeg må støtte ryggen mod carporten for at holde mig fast. Og så flyver campingvognen ind over hækken. Den vender en gang i luften, hele vejen rundt, og lander så på hjulene igen, siger han.

- Det havde regnet helt ekstremt. Så løjede det af, og så kom det her helt ekstreme vindstød. Jeg skynder mig indenfor, for når campingvognen kan flyve sin vej, så ved man jo ikke hvad der ellers komme flyvende ryge forbi i luften, fortæller Klaus Daugaard.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

- Det sjove er, at en halv time senere så skinnede solen, fortæller Klaus Daugaard, der vurderer, at campingvognen nok aldrig bliver køreklar igen:

- Vi skulle ellers have været af sted på campingferie om 14 dage, men vi kommer nok til at finde på noget andet, siger han til tv2.dk.

 

Dagens Gossip