EL: Højrefløjen skal rydde op efter ejendomsvurderinger

»Venstre og de Konservative må vedstå sig sit ansvar i denne skandale. Det var under VKO-styret, at det gik helt galt med vurderingerne. Den daværende regering opdagede fejlene, men lod dem bare fortsætte. Derfor er vi endt, som vi er,« siger skatteordfører Frank Aaen.

Han mener derfor, at det må være op til højrefløjen at rydde op efter de fejlfyldte ejendomsvurderinger.

»De skal være med til at finde de penge, der skal betales tilbage til boligejere, der har betalt for meget. Regeringen og VKO må finde en retfærdig løsning på denne, og regningen skal ikke betales ved at forringe velfærden,« siger Frank Aaen.

Hos Liberal Alliance mener skatteordfører Ole Birk Olesen (LA) ligeledes, at boligejerne har krav på at få penge tilbage.

»Uanset om man er blevet snydt i skat for to eller fem år siden, så bør det være en selvfølge, at man får sine penge tilbage. Loven foreskriver, at ejendomsvurderingerne ikke må være højere end handelsprisen, men det har de alligevel været - også før 2011,« siger han i en skriftlig kommentar.

»Alligevel leder skatteministeren febrilsk efter undskyldninger for kun at kompensere for de seneste par års fejlagtige opkrævninger. Det er ikke kønt, for alle boligejere, som har betalt for meget i skat, skal automatisk have hver en krone tilbage,« siger Ole Birk Olesen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip