Eldrup får millioner af DONG

Det svarer til 17 måneders løn - og altså en væsentlig del af de op til 21,5 måneders løn, Anders Eldrup var berettiget til ifølge sin kontrakt.

Den fyrede DONG-direktør er selv meget tilfreds med resultatet.

»Jeg er glad og meget tilfreds med udfaldet. Jeg har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at jeg har handlet korrekt og i overensstemmelse med DONGs interesser,« siger Anders Eldrup i en pressemeddelelse.

Fagforeningen DJØF er også tilfreds med resultatet af voldgiftssagen. Samtidig rettes skytset mod DONGs bestyrelsesformand Fritz Schur, som fyrede Anders Eldrup under stort postyr.

»DONGs bestyrelsesformand satte ved sin håndtering af sagen alvorlige spørgsmålstegn ved, om disse rimelige hensyn blev tilgodeset. Udokumenterede påstande og spektakulære pressemøder svirrede i luften. Uden at den angrebne part havde mulighed for at forsvare sig. For Djøf er det vigtigt at følge den slags sager helt til dørs, og derfor er udfaldet i denne sag ekstra tilfredsstillende,« siger Allan Luplau, formand for DJØF Privat i pressemeddelelsen.

Under voldgiftssagen har advokat Lars Svenning Andersen fra Bech-Bruun repræsenteret DJØF og Anders Eldrup. Han beklager nu, at resultatet af voldgiften ikke må offentliggøres.

»Jeg kan sige, at vi er overordentligt tilfredse med resultatet. Vi kunne ikke være mere tilfredse. Og da sagen har været så eksponeret, så vi gerne, at DONG var enige i, at resultatet burde offentliggøres. DONGs formand har jo selv tidligere været meget opmærksom på at informere offentligheden,« siger Lars Svenning Andersen til Berlingske Business.

Dagens Gossip