Electric Lady Lab samt Svenstrup & Vendelboe skyder Fredagsrock i gang

Der er dømt dobbelt op på Fredagsrock på fredag med både Electric Lady Lab og Svenstrup & Vendelboe på plakaten.

Fredag bliver den første af i alt syv dobbeltkoncerter, som Fredagsrock i Tivoli byder på sommeren over, afviklet.

Og det sker til tonerne af højstemt klublyd, når Electric Lady Lab og Svenstrup & Vendelboe sammen omdanner Plænen til en stor dance scene. Begge navne hiver et hav af gæster med, blandt andet kigger Laust Sonne fra D-A-D forbi. Det sker i Tivoli nu på fredag klokken 22.00.

- Vi glæder os helt vild. Og netop fordi det er i Tivoli, vil vi gøre ekstra meget ud af showet. Vi vil blandt andet spille vores kommende single for første gang. Derudover har vi taget ekstra folk med på scenen. Vi har Laust Sonne (D-A-D) med på trommer, Tore Nissen (Oh Land) med på keyboards, Sukker Lyn (Cheff Records) med som feature på et nummer. Vi gør alt, hvad vi kan for at levere noget ekstra på denne, for os, meget store aften, fortæller Electric Lady Lab forud for koncerten i Tivoli.

Elektroniske popmaskiner

Electric Lady Lab er med succes trådt ind på både de danske og internationale hitlister. Senest storhittede med ”You and Me”, et remix over 90’er-plagen fra Snap ”Rhythm Is a Dancer”. Lige nu er de to elektroniske popkometer ved at lægge sidste hånd på et nyt album, der forventes at udkomme til september.  Men allerede til koncerten i Tivoli, kan gæsterne se frem til at høre bandets kommende single live for første gang.

Kongerne af remix

Med fire singler i bagagen, der er strøget til tops, rammer Svenstrup & Vendelbo en lyd, der sparker gang i festen. De to remix-konger formår at skrue et sikkert hit sammen, som bl.a. kom til udtryk med remixet af Medinas ”Kun for dig” tilbage i 2008. Siden er det gået stærkt for duoen, der er blevet en fast del af den danske house scene. Det er Svenstrup & Vendelboes debut på Plænen i Tivoli.

Fredagsrock afvikles i perioden fra 12. april til og med 20. september. Alle koncerter begynder kl. 22:00 og er gratis for Havens gæster.

Se billeder af Electric Lady Lab samt Svenstrup & Vendelboe nedenunder....

Dagens Gossip