Elendig start giver KIF Kolding ny CL-dukkert

11/10/2015

Håndboldspillerne i KIF Kolding København er fortsat ikke gode venner med Champions League i denne sæson.

Søndag blev de danske håndboldmestre noteret for det fjerde nederlag i lige så mange kampe, da ungarske Pick Szeged kunne rejse hjem fra Brøndby-Hallen med en sejr på 27-22.

Det var især en elendig start, der fældede koldingenserne, der hverken kunne få forsvaret eller angrebet til at fungere og blot lavede ét mål i de første 13 minutter.

Ungarernes spanske målmand José Manuel Sierra havde indledningsvis for let spil mod de danske skytter, og i den anden ende havde Kasper Hvidt svært ved at få fat.

Hvidt stod med en redningsprocent på beskedne 20, da han fra anden halvlegs start blev erstattet af Kristian Asmussen.

Først mod første halvlegs slutning begyndte KIF Kolding at komme ind i kampen, men alligevel måtte danskerne gå til pausen med de nedslående cifre 9-16 på måltavlen.

De danske mestre brugte de 15 minutters pause på at samle sig, og de kom væsentlig bedre ud til anden halvleg.

Ungarerne havde ikke længere helt så let ved at spille sig igennem KIF-forsvaret, og i angrebet brillerede Bo Spellerberg med en stribe flotte frispilninger - ikke mindst til stregspilleren Torsten Laen.

Hjemmeholdet åd sig i en periode ind på Pick Szegeds massive forspring, men tættere på end fire mål kom danskerne aldrig.

Med nederlaget er de danske mestre fortsat det eneste hold i otteholdspuljen, der endnu ikke er kommet på pointtavlen.

På næste søndag venter en ny svær opgave, når KIF Kolding København får besøg af Vardar Skopje fra Makedonien.

Vardar imponerede lørdag med en klar sejr over den tyske storklub Rhein-Neckar Löwen og fører puljen med maksimumpoint efter fire kampe.