15/02/2014

Alarmklokkerne bør efterhånden bimle på livet løs i bundesliga-klubben Hamburger SV. Lørdag tabte den nordtyske storklub for syvende gang i træk i Bundesligaen.

Denne gang var det rækkens absolutte bundhold, Eintracht Braunschweig, der viste sig for stærke. Det endte med et 2-4-udebanenederlag til Hamburger SV.

Holdet ligger fortsat næstsidst i Bundesligaen og har blot skrabet 16 point til sig i 21 kampe.

En anden kriseramt tysk storklub, Stuttgart, blev lørdag noteret for sit sjette nederlag i træk.

Den traditionsrige klub, der har udlånt sin danske landsholdsspiller William Kvist til Fulham, tabte med 1-4 på udebane til Hoffenheim, der havde Jannik Vestergaard på bænken i samtlige 90 minutter.

Stuttgart har nu kun to point ned til nedrykningsstregen.

Bayern München, der ikke havde en halvskadet Pierre-Emile Højbjerg med i truppen, fortsatte stormløbet mod den tyske titel.

Hjemme på Allianz Arena sendte de forsvarende mestre gæsterne fra Freiburg hjem med et 0-4-nederlag.

Schweizeren Xherdan Shaqiri blev dobbelt målscorer for Bayern, hvor også forsvarsspilleren Dante og angriberen Claudio Pizarro kom på tavlen.

Dortmund ville ikke stå tilbage for rivalerne fra München og tildelte således gæsterne fra Frankfurt et 0-4-nederlag.

Pierre-Emerick Aubameyang scorede to gange, og angrebskollegaen Robert Lewandowski nettede en enkelt gang. Serbiske Milos Jojic scorede det sidste mål for værterne.

Werder Bremen spillede 1-1 hjemme mod Borussia Mönchengladbach. Brasilianske Raffael bragte gæsterne foran, men to minutter før tid bragte Ludovic Obraniak balance i stillingen.