Elever på Dronning Dorothea Skolen deles ud på tre skoler

Nu er der klarhed over, hvad der skal med de elever, der går på Dronning Dorothea Skolen i Kolding, der lukker efter dette skoleår.

Børne- og uddannelsesudvalget har i enighed besluttet, at skolens distrikt deles op i tre. Eleverne overføres til henholdsvis Bramdrup Skole, Munkevængets Skole og Lyshøjskolen.

Dermed følger udvalget et høringssvar fra Dronning Dorothea Skolens bestyrelse, som efterfølgende er blevet bakket op af de tre øvrige skolebestyrelser på et fællesmøde, som de fire skolebestyrelser har holdt om emnet.

Delingen af skoledistriktet betyder, at området øst for Skovvangen og i nordlig retning fra Ndr. Ringvej frem til Bramdrup Skoles nuværende distrikt overføres til Lyshøjskolen.

Området nord for Lærkevej, der er afgrænset af Vejlevej mod vest og af Skovvangen mod øst overføres til Bramdrup Skoles distrikt, og endelig at den del af Dorothea Skolens nuværende distrikt, der ligger syd for Lærkevej – inklusiv selve Lærkevej – overføres til Munkevængets Skole.

Samtidig med beslutningen om at lukke Dorothea Skolen og opdele skoledistriktet har Børne- og Uddannelsesudvalget også pålagt Børne- og Uddannelsesdirektøren at iværksætte kompetenceudvikling på Bramdrup Skole.

Ifølge udvalgets beslutning skal der arbejdes målrettet med overlevering af de enkelte elever fra Dronning Dorothea Skolen til Bramdrup Skole.

Beslutningen indebærer også, at de samarbejdsrelationer, som Dronning Dorothea Skolen i dag er en del af – SSP, Værested, Kvarternetværk Hotspot og boligområdet Skovparken i øvrigt – overtages af Bramdrup Skole, og udvalget understreger i beslutningen også, at de integrationsmedarbejdere og de særlige AKT-ressourcer, der hidtil har været tildelt Dronning Dorothea Skolen, skal følge eleverne.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip