Elever straffet for at organisere “Spark en rødtop”-dag

En gruppe elever i Boston i USA fik den - ifølge skolen ikke særligt geniale - idé at organisere “Spark en rødtop”-dag.

Idéen er angiveligt inspireret af et afsnit af tegneserien South Park.

De 12-13-årige elever i 7. klasse på Melrose Veterans Memorial Middle School gik efter deres rødhårede klassekammerater i fredags. Det skriver The Mirror

I en udtalelse siger skolen, at den stærkt fordømmer den “uacceptable opførsel og dårlige dømmekraft”, eleverne har udvist.

- En gruppe syvendeklasseselever valgte at imitere et afsnit af South Park kaldet Kick a Ginger, hvor de går efter rødhårede. Vi er rasende og bekymrede for både ofrene og gerningsmændene og den påvirkning, dette vil have på dem. Og vi er ubeskriveligt skuffede, lyder det videre i udtalelsen.

Ifølge skolen skete overgrebene imellem klassens timer og i skolens gange og trappeopgange. Personalet opdagede det først, da de skadede elever kom hen til skolens sygeplejerske. Herefter fik børnene at vide, at de skulle stoppe.

De blev også informeret om, at det kunne blive opfattet som overfald.

Eleverne, som deltog i overfaldende, fik breve med hjem.

Læs også: - Jeg slår dig ihjel: Politiet måbede, da de bankede på døren til et hjem på grund af råben

- Hvis noget barn viser sig at have deltaget i overfaldende, vil der blive taget passende forholdsregler. Inkluderende at involvere politiet, hvis nødvendigt, står der videre i udtalelsen.

South Park-afsnittet, som episoden var inspireret af, vakte stor vrede, da det blev sendt på tv i 2005. Nogle folk misforstod ironien og opførte sig voldeligt over for rødhårede.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip