Eleverne fra busulykken flyver hjem tirsdag

Størstedelen af eleverne fra Handelsgymnasium Grenaa, der søndag kørte galt med en bus nær München i Tyskland, flyver hjem tirsdag. To eller tre elever må dog blive på hospitalet lidt endnu. Det oplyser Dan Petersen, manager hos SOS International.

- Hele flokken, som på nuværende tidspunkt er klar til at komme hjem, kommer hjem i morgen, siger han til Ritzau.

- Der er nogen, der lige bliver nødt til at blive på sygehuset, til de er klar til at rejse. Lige nu drejer det sig om to eller tre, siger Dan Pedersen.

Søndag sendte SOS International to psykologer fra Danmark til München for at danne sig et overblik over situationen efter busulykken, og mandag tog yderligere to ansatte fra SOS International til Tyskland for at assistere.

Tre af de fire ansatte rejser sammen med størstedelen af skoleeleverne hjem mandag, mens en psykolog bliver tilbage.

- Vi efterlader en del af vore korps nede i Tyskland, så der hele tiden er nogen til at hjælpe dem. Og på et tidspunkt skal de så også hjem, siger han.

Eleverne fra Handelsgymnasium Grenaa blev brat afbrudt i deres studierejse søndag formiddag, da deres dobbeltdækkerbus fra Nr. Nissum Turist tørnede ind i en lav bro i en forstad til München.

Et stykke af det øverste dæk blev revet op under sammenstødet, men ingen har været i livsfare på grund af ulykken.

Søndag aften var forældre inviteret til et møde på Handelsgymnasium Grenaa for at blive orienteret om ulykken, hvor også en psykolog var til stede.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip