Elgiganten-direktør er fåmælt om planerne med Fona

Med købet af 10 Fona-butikker med beliggenhed på centrale placeringer og i indkøbscentre har Elgiganten udsigt til at udvide sit butiksnetværk med en række nye placeringer.

Og selv om elektronikkædens moderselskab, Elkjøp Nordic, også har købt rettighederne til Fona-navnet, skal de nye butikker have nyt navn.

- De kommer til at hedde Elgiganten. Når det er os, der overtager butikkerne, så bliver det også under vores navn, siger Peder Stedal, der er administrerende direktør for Elgiganten i Danmark.

Han vil dog ikke afsløre, om de nye butikkers sortiment kommer til at ligne det, som Fona fører i øjeblikket, eller om der også her er ændringer på vej.

- Det kan vi ikke kommentere lige nu. Det er lidt for tidligt, blandt andet også fordi vi afventer godkendelsen fra konkurrencemyndighederne.

- Der er mange forskelle i vores sortiment og Fonas, men der er også ligheder.

- Jeg er bare glad for den her aftale, som gør det muligt for danskerne at handle hos os inde i byerne, siger direktøren.

Han har endnu ikke nogen tidsplan for, hvornår de nye Elgiganten-butikker kan slå dørene op for kunderne.

- Lige så snart, at godkendelserne er på plads, skal vi have en rebranding-proces i gang. Og vi er meget ivrige, men vi er nødt til at afvente myndighederne, siger han.

Med de nye butikker følger også Fona-personalet, som Peder Stedal glæder sig til at byde velkommen.

- Vi ved, at det er dygtige medarbejdere, så vi glæder os til at udvide familien, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip