Ellegaard holder Randers fra scoringer i Europa League

16/07/2015

Nul mål blev det til i kampen mellem Randers FC og Elfsborg i den første af to kampe i anden kvalifikationsrunde i Europa League.

Det var mest af alt Elfsborg-målmand Kevin Stuhr Ellegaards fortjeneste, at opgøret endte 0-0 i Randers.

Randers spillede sig frem til et hav af store chancer i første halvleg, men ingen af dem blev omsat til scoringer.

Kantspilleren Jonas Borring headede på overliggeren efter et kvarters spil på et glimrende indlæg fra højrebacken Johnny Thomsen.

Otte minutter senere fik Borring serveret bolden på et sølvfad af den danske U21-landsholdsspiller Nicolai Brock-Madsen, men det endte med en overplaceret inderside og fæl afbrænder.

Heller ikke Brock-Madsen selv evnede kort efter at overliste Kevin Stuhr Ellegaard i Elfsborg-målet.

Danske Ellegaard, som tidligere har spillet for Randers, tog også pynten af den svenske U21-europamester Mikael Ishak.

I slutningen af første halvleg fik Elfsborg sin første store mulighed efter skidt forsvarsspil af Johnny Thomsen. Men Viktor Claesson skød for svagt mod mål.

Kampen ændrede karakter i anden halvleg, hvor Elfsborg pludselig kom langt bedre med i opgøret og begyndte at tage initiativet.

Elfsborgs Anders Svensson fik tilmed headet bolden ind over stregen i begyndelsen af anden halvleg, men den tyrkiske dommer fløjtede korrekt for frispark, da Sebastian Holmén holdt lidt for godt fast i en Randers-spiller.

Som det er set så ofte før, blev begge hold nervøse for at indkassere en scoring, og derfor blev spillet mere forkrampet.

I slutminutterne fik Randers' indskiftede Erik Marxen og Edgar Babayan begge en kæmpe chance for at få scoret, men igen stod Ellegaard i vejen.