Ellen DeGeneres på plads til »Find Dory«

Det er nu sikkert, at Ellen DeGeneres medvirker i den spændt ventede efterfølger til »Find Nemo«. Hun lægger stemme til den fisk, »Find Dory« kommer til at handle om.

DeGeneres var også Dorys stemme i »Find Nemo« fra 2003 og i går kunne hun bekræfte, at hendes aftale med producenterne Disney og Pixar er på plads. DeGeneres tager en tur mere som den lille blå kirurgfisk.

Talkshowværtinden brændte nyheden af på Twitter med ordene »Så er det officielt« ved siden af en plakat for »Find Dory«. Senere på dagen udtalte den 55-årige komiker, at hun glæder sig helt vildt til at komme i gang med arbejdet: »Jeg har ventet meget, meget, meget, meget, meget, meget længe på denne dag. Pixar havde jo travlt med »Toy Story 16«, men det var ventetiden værd. Manuskriptet er fantastisk«, bemærkede hun.

I den Oscar-belønnede forgænger fulgte handlingen den bekymrede klovnefisk Marlins jagt på sønnen Nemo, som var havnet i akvariet hos en tandlæge. Albert Brooks og Alexander Gould lagde dengang stemme til henholdsvis Marlin og Nemo.

I den danske udgave var det Troels Lyby og Frederik Stadager Larsen, som leverede de to stemmer, mens Mette Lisby gav den som Dory.

Den nye film instrueres af Andrew Stanton, som også var manden bag »Find Nemo«. Biografgængerne må væbne sig ned tålmodighed, da »Find Dory« efter planen først får premiere den 25. november 2015.

Dagens Gossip