Eller får stor ros efter to mål i premiere

Selvom Montreal Canadiens åbnede NHL-sæsonen med et nederlag på 3-4 til rivalerne fra Toronto, var danske Lars Eller banens dominerende skikkelse foran mere end 21.000 ellevilde tilskuere i Montreal.

Danskeren scorede selv to mål og lagde op til Montreals tredje.

- Det er sådan noget, man er begyndt at forvente fra Lars. Han er en rigtigt god to-vejs spiller, han kan spille mod enhver modstander, siger kædekammeraten Brendan Gallagher, som scorede det ene mål, Lars Eller ikke scorede.

- Han er en fantastisk, stor og stærk forward, og når han er tændt, som har var i dag, er han svær at stoppe.

- Når han som i dag virkelig arbejder som en hest, kontrollerer pucken og kontrollerer spillets tempo, er han nem at spille med, og man prøver bare at give ham pucken så meget som muligt, fortsætter holdkammeraten til Montreals hjemmeside.

Træner Michel Therrien var også glad for Lars Eller og hans unge kædekammerater.

- Jeg var virkelig vild med kæden med de unge fyre - Ellers kæde. De gutter gjorde et godt job, de havde succes, fordi de bevægede sig meget, siger Montreals træner Michel Therrien til nhl.com.

Lars Eller fyldte 24 år i foråret, og er den ældste spiller i en kæde, som har en gennemsnitsalder på mindre end 22 år.

Flere eksperter i Nordamerika har i sæsonoptakten indikeret, at Montreals yngste kæde med Eller og de to endnu yngre Brendan Gallagher og Alex Galchenyuk skulle være den, der stod for Montreals forbedringer i denne sæson.

Det ser de tre spillere ud til at indfri, for det var altså den kæde, som stod for alle Montreals scoringer i NHL's første kamp i denne sæson.

Lars Eller blev desuden kåret som kampens næstbedste spiller - kun overgået af Torontos målmand James Reimer.

/ritzau/

Dagens Gossip