Elton John hylder Liberace

Liberace skal fejres ved Emmy-uddelingen i år og den opgave er overladt til Elton John. Han er på mange måder en nutidig pendant til den farverige pianist og går på scenen med en musikalsk hyldest til den afdøde entertainer.

Anledningen er, at Stephen Soderberghs biografiske drama »Behind the Candelabra« er nomineret til 15 Emmy’er forud for den amerikanske TV-industris svar på Oscar-uddelingen.

Begivenheden finder sted i Los Angeles den 22. september og det bliver første gang, John optræder ved den store prisfest.

Den britiske popridders musik ledsager en optræden af filmens to stjerner Michael Douglas og Matt Damon, som begge er nomineret i kategorien for bedste mandlige hovedrolle - Douglas for sin præstation som Liberace og Damon for sin medvirken som pianistens unge elsker Scott Thorson.

To dage efter sin hyldest til Liberace udsender John sit nye album »The Diving Boar«, der er sangerens 30. studieplade.

Soderberghs film kommer ud i biograferne herhjemme og får premiere den 24. oktober med den danske titel »Mit liv med Liberace«.

Entertaineren var 67 år, da han døde i februar 1987 - og modsat John benægtede han til sit sidste åndedræt, at han var homoseksuel.

Dagens Gossip