Elton John raser over forbud mod bøger med homotema

Elton John har lagt et billede op på Instagram, som viser forsiden af en børnebog, som er en af familiens favoritter. Sammen med sin mand David Furnish har sangeren de to sønner Zachary på fire år og Elijah på to år.

Men billedet og teksten på Instagram er altså ikke bare lagt op for at dele familiens begejstring for børnebogen "The Family Book".

Elton John er nemlig vred over, at en bog som den nu er blevet forbudt af Venedigs borgmester Luigi Brugnaro. I alt 49 bøger er blevet forbudt på skoler, fordi der indgår homoseksuelle par i historien.

- Han har dumt nok valgt at politisere børnebøger ved at forbyde de bøger, som indeholder familier af samme køn, som lever lykkeligt til deres dages ende, skriver den engelske sanger på Instagram.

En af de bøger, der ikke længere må stå på hylderne, handler om to mandlige pingviner, som opfostrer en pingvinunge sammen, skriver The Telegraph.

- Smukke Venedig synker virkelig, men ikke nær så hurtigt som den hykleriske Brugnaro, harcelerer den oprevne sanger på Instagram og omtaler ham som "den ekstremt fjollede borgmester i Venedig".

Luigi Brugnaro er en centrum-højre politiker, som netop er blevet valgt som Venedigs nye borgmester i begyndelsen af juni.

- I stedet for at opfordre til en verden baseret på rummelighed, tolerance og kærlighed, kæmper han for en fremtidig verden, der er splittet og fremmer uvidenhed.

Elton John afslutter sin reprimande til den italienske borgmester med opfordringen "del kærligheden" i et hashtag.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip