Elton John: Sangerinde reddede mit liv

Skrevet af admin

11/08/2014
Listen af stjerner, der er røget ind og ud af afvænningsklinikker på grund af stofmisbrug er lang.Men for den legendariske rockstjernen Elton John er det lykkedes at komme helt ud af stofmisbruget. Og det er ikke kun takket være professionel hjælp. I en ny BBC-dokumentar, "The Kate Bush Story: Running up that hill" om sangerinden Kate Bush, afslører Elton John, at det var den britiske sangerindes duet fra 1986 med den opmuntrende titel "Don't Give Up", der hjalp ham tilbage på sporet.- Den sang hjalp mig med at blive ren. Så hun (Kate Bush. red.) spillede en stor rolle min vej tilbage. Den hjalp mig virkelig meget. Jeg har aldrig fortalt hende det, men det gjorde den altså, siger den rutinerede rocksanger til BBC.Sangen Elton John har lyttet til på repeat i sin dårlige periode, indeholder det opmuntrende omkvæd med ordene: "Hold hovedet højt", "Du bekymrer dig for meget" og "Det skal nok blive godt igen"67-årige Elton John danner i dag par med filminstruktøren David Furnish, som han har de to drenge Zachary og Elijah med.Newspaq

Dagens topnyheder

Listen af stjerner, der er røget ind og ud af afvænningsklinikker på grund af stofmisbrug er lang.

Men for den legendariske rockstjernen Elton John er det lykkedes at komme helt ud af stofmisbruget. Og det er ikke kun takket være professionel hjælp.

I en ny BBC-dokumentar, "The Kate Bush Story: Running up that hill" om sangerinden Kate Bush, afslører Elton John, at det var den britiske sangerindes duet fra 1986 med den opmuntrende titel "Don't Give Up", der hjalp ham tilbage på sporet.

- Den sang hjalp mig med at blive ren. Så hun (Kate Bush. red.) spillede en stor rolle min vej tilbage. Den hjalp mig virkelig meget. Jeg har aldrig fortalt hende det, men det gjorde den altså, siger den rutinerede rocksanger til BBC.

Sangen Elton John har lyttet til på repeat i sin dårlige periode, indeholder det opmuntrende omkvæd med ordene: "Hold hovedet højt", "Du bekymrer dig for meget" og "Det skal nok blive godt igen"

67-årige Elton John danner i dag par med filminstruktøren David Furnish, som han har de to drenge Zachary og Elijah med.

Newspaq