Elton John skuffet over sin fars fravær

Hvad der skulle have været et professionelt arbejde, har ribbet op i nogle private ubehagelige minder for klavermesteren Elton John.

I øjeblikket arbejder den 68-årge britiske musiker på musicalopsætningen af "Billy Elliot," hvor hovedpersonens far endelig accepterer sønnens ønske om at blive balletdanser, og det er en accept, som John aldrig selv fik af sin nu afdøde far, skriver avisen The Times.

- Det øjeblik, hvor Billys far ser ham optræde og ser sin søns passion og mål i livet, oplevede jeg ikke fra min far. Min far så ikke mit talent, og jeg vidste ikke hvorfor. Var det homofobi, var det frygt?, spørger han retorisk.

- Min far levede længe nok til at se noget af min succes, men han kom aldrig til et af mine shows, siger musikeren, der er født under navnet Reginald Kenneth Dwight, og fortsætter:

- Det var et smertefuldt tab for mig, men også for min far, tror jeg. Det er, hvad fordomme gør ved folk. Det afskærer dem fra venskab og kærlighed og afskærer fædre fra deres sønner, siger John, der som ung måtte skjule sin seksualitet.

- Det er underligt for mig at være en del af "Billy Elliot"-produktionen, fordi mens jeg var barn i 50'erne og langsomt fandt ud af, at jeg var homoseksuel, var det dengang bogstavelig talt en forbrydelse, siger "Candle In The Wind"-sangeren, der nu oplever en holdningsændring.

- Dagene med homofobi i Storbritannien er heldigvis ved at være ovre, fordi så mange mennesker har kæmpet imod det, og så mange anstændige mennesker har åbnet deres hjerter for os, siger den verdensberømte musiker.

Elton John har tidligere været gift med to kvinder, men er i dag gift med filmskaberen David Furnish, som han har sønnerne Zachary på fire år og toårige Elijah med.

Elton John har flere sommerjob i Danmark. Den 23. juni spiller han i Byparken i Vejle, mens han giver koncert i Tivoli 6. juli.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip