Elton Johns mand: Putin er skøn

Tilbage i september blev Elton John udsat for telefonfis. To russiske komikere ringede til den 68-årige klaver-crooner og foregav at være landets præsident, Vladimir Putin.

Under samtalen talte John med den påståede Putin om homoseksuelles rettigheder, og efterfølgende delte musikeren sin begejstring over den russiske håndsrækning på de sociale medier.

Da komikerne afslørede joken, ærgrede John sig over den såkaldte "practical joke", men hele palaveren endte med at få den ægte Putin til at ringe til John og aftale et møde, og det jubler musikerens mand, David Furnish, over.

- Putin er skøn. Han og Elton snakkede sammen i telefon, og Kreml har bekræftet det. Lige nu prøver de at finde en dato, så de kan snakke sammen ansigt til ansigt, fortalte den 52-årige filmskaber til Attitude Awards ifølge avisen Mirror.

Selv om russiske love gør det ulovligt at tale om homoseksualitet på positiv eller støttende vis, taler Furnish meget pænt om Putin.

- Det overrasker måske mange, men jeg tager folk, som jeg møder dem, og han var så høflig og skøn over telefonen. Han er virkelig dejlig, og desuden handlede samtalen ikke om politik – for jeg er ikke politiker – men om menneskelighed, sagde Furnish.

Putins talsperson, Dmitrij Peskov, bekræftede senere, at den rigtige præsident nu havde ringet til John.

- Putin sagde: "Jeg ved, at et par fyre fuppede dig over telefonen, men du skal ikke blive fornærmet. De er harmløse mennesker, selv om det selvfølgelig ikke retfærdiggør, hvad de gjorde", sagde talsmanden til nyhedsbureauet Tass.

Selv var Elton John ikke sur eller vred over joken, men understregede alligevel på Instagram:

- Pranks er sjove, men det er homofobi ikke.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip