Eltons nye musik sender fansene på toilettet

Det fortælller sangeren selv med betydelig ærgrelse over, at han fans tilsyneladende er uimodtaglige for nye numre. De rammes i hvert fald af kollektiv tissetrang, hvis sangeren afviger fra sit store repertoire af hits.

Problemet er aktuelt for den britiske popveteran, fordi han netop har udsendt albummet »The Diving Board« og gerne vil spille nogle af sine nye kompositioner.

»Så snart jeg prøver at præsentere noget nyt, opstår der masseudvandring til toiletterne«, klager John og fortsætter: »Det er selvfølgelig frustrerende, for man vil jo gerne have, at folk synes lige så godt om de nye ting, som de gør om det gamle materiale«.

John røber, at han agter at gøre forsøget igen på sine forestående koncerter i Europa. Trods den vanddrivende virkning, hans nye musik åbenbart har på publikum, vil sangeren præsentere nogle af skæringerne fra »The Diving Board« for at finde ud af, hvad fansene sætter størst pris på.

Håbet er at finde to-tre numre, der kan komme med på setlisten til Johns forestående nordamerikanske turné.

Selv om det ærgrer den britiske popridder, at hans nye materiale har så lang indløbstid ved konceterne, glæder han sig over at have en lang succesrig karriere bag sig. Presset om at skabe radiohits er nemlig lettet betydeligt. »Jeg bliver ikke spillet så meget i radioen mere, for jeg er ikke hitlistekunstner længere og det er fint. Det er befriende og giver mig chancen for at lave det, jeg gerne vil«, slutter den 66-årige sanger, sangskriver og pianist.

»The Diving Board« er Johns første studiealbum i syv år.

Dagens Gossip