Elvis Presleys barnebarn forlovet

Skrevet af admin

15/08/2014
Havde kongen af rock and roll, Elvis Presley, levet endnu, skulle han snart til bryllup.Hans barnebarn, Riley Keough, er nemlig blevet forlovet med sin kæreste, stuntmanden Ben Schmidt-Petersen. Det afslører den kommende brudgom på sin Facebook-profil. - Så skete det, skriver Ben Schmidt-Petersen over et billede af ham selv og Presleys barnebarn, der viser sin ring frem. Under billedet følger tonsvis af lykønskninger fra venner og fans, som glæder sig over, at det endelig er officielt. 25-årige Riley Keough, som er datter af Lisa Marie Presley og hendes eksmand Danny Keough, mødte sin kommende mand, da de begge arbejdede på optagelserne til actionfilmen "Mad Max: Furry Road", som har premiere i 2015.Presley-arvingen har tidligere været forlovet med Alex Pettyfer, som blandt andet kendes for sin medvirken i "Magic Mike".Se billedet af det forlovede par her: https://www.facebook.com/benjamin.smithpetersen Newspaq

Dagens topnyheder

Havde kongen af rock and roll, Elvis Presley, levet endnu, skulle han snart til bryllup.

Hans barnebarn, Riley Keough, er nemlig blevet forlovet med sin kæreste, stuntmanden Ben Schmidt-Petersen.

Det afslører den kommende brudgom på sin Facebook-profil.

- Så skete det, skriver Ben Schmidt-Petersen over et billede af ham selv og Presleys barnebarn, der viser sin ring frem. Under billedet følger tonsvis af lykønskninger fra venner og fans, som glæder sig over, at det endelig er officielt.

25-årige Riley Keough, som er datter af Lisa Marie Presley og hendes eksmand Danny Keough, mødte sin kommende mand, da de begge arbejdede på optagelserne til actionfilmen "Mad Max: Furry Road", som har premiere i 2015.

Presley-arvingen har tidligere været forlovet med Alex Pettyfer, som blandt andet kendes for sin medvirken i "Magic Mike".

Se billedet af det forlovede par her:

https://www.facebook.com/benjamin.smithpetersen

Newspaq