EM-debutanten Thomsen er stemplet ind i turneringen

Klaus Thomsen spiller i disse dage sin første slutrunde med håndboldlandsholdet, og selv om forsvarsspilleren ikke er den mest iøjnefaldende i truppen, så har han stille og roligt spillet sig op i løbet af de knap to ugers EM-bold i Herning.

Det kulminerede onsdag aften, hvor han i René Toft Hansens fravær fik næsten 29 minutters spilletid og gjorde det fint.

- Jeg kom bedre efter det i anden halvleg. Henrik Møllgaard og jeg har ikke haft så mange minutter ved siden af hinanden i forsvaret, så vi skulle lige finde hinanden. Da vi først gjorde det, fungerede det fint derinde, siger Thomsen.

Han er enig i, at kampen mod Island var den bedste, han har leveret ved EM.

- Nu fik jeg jo næsten fuld spilletid, og så er der mange flere situationer at bedømme det på.

- Men i anden halvleg gik det som sagt rigtigt godt, og jeg er specielt tilfreds med, at jeg fik sat så mange parader. Det er et fokusområde, jeg har arbejdet meget med de seneste mange måneder, siger han.

Spørgsmålet er så, om den gode præstation rækker til en mere fremtrædende rolle, når René Toft Hansen er med igen.

- Jeg tror ikke, at min chance for spilletid er blevet dårligere efter i går. Men det er også svært at lægge for meget i den kamp, for det sidste kvarter var Island der heller ikke 100 procent.

- Jeg håber at få lov til at spille meget, men det kommer nok også an på, hvem der ligger godt til dem, vi skal møde, siger tometermanden fra Team Tvis Holstebro.

Klaus Thomsen har for de kommende tre sæsoner skrevet kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg.

/ritzau/

Dagens Gossip