EM-kamp er reddet: Landshold har rejst sig fra tønden

Krisen er afblæst for Luxembourgs fodboldlandshold, hvor 16 ud af 21 spillere har været ramt af maveproblemer i de seneste dage.

Spillerne er nu så meget i bedring, at EM-kvalifikationskampen mod Hviderusland kan afvikles som planlagt tirsdag aften.

Avisen Luxemburger Wort skriver, at hovedparten af spillerne var i stand til at møde frem til træningen mandag aften. Avisen citerer også landsholdets læge, Robert Huberty, for, at det værste nu er overstået.

Det var formentlig en pastasovs, som holdet fik serveret på spillerhotellet i Hviderusland søndag aften, der sendte spillerne i fast rutefart mod toilettet.

De mange sygdomstilfælde blev straks behandlet med medikamenter, mens fodboldforbundet tog kontakt til Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) og orienterede om situationen.

Nu skulle kampen altså være reddet, selv om luxembourgerne formentlig godt kunne have ønsket sig en bedre forberedelse til opgøret, der bliver fløjtet i gang klokken 20.45.

Både Hviderusland og Luxembourg er noteret for fire point i gruppe C og er uden chance for at komme til næste års EM i Frankrig.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip