EM: Lindberg skyder også straffekast mod Tjekkiet

Trods Jesper Nøddesbos tre scoringer på tre straffekast i 33-29-sejren tirsdag over Østrig, er Hans Lindberg fortsat førstevalget som skytte i den næste EM-kamp i morgen mod Tjekkiet.

Det slår Ulrik Wilbek fast, efter at Hans Lindberg har brændt tre straffekast af tre mulige i de to første kampe.

- Ja, det er han. Hans får en chance til, og så har vi Nøddesbo i reservens rolle, siger landstræneren.

Hans Lindberg brændte to straffekast i 29-21-sejren over Makedonien i den første kamp ved EM. Mod Østrig havde han en enkelt afbrænder, hvorefter Jesper Nøddesbo tog over.

- Hvis vi skal brænde straffekast, skal det være i de her kampe, og ikke videre frem, når det bliver tæt.

- Hans skal score på det næste straffekast. Han har ikke scoret endnu, så vi satser på, at han scorer på det næste. Og det tror jeg også, at han gør, siger Ulrik Wilbek.

Hans Lindberg, der bortset fra de brændte straffekast har været ganske træfsikker ved EM, mener, at målmændene fra Makedonien og Østrig har læst hans skud godt.

- Jeg vil ikke kalde det uheld, for det er det jo ikke, det er godt læst af målmændene, som jeg spiller mod til hverdag. Dér har de måske luret mig lidt, i forhold til at jeg skulle have luret dem.

- Sådan er det, og det er egentlig bare om at komme videre. Det kommer jeg ikke til at skulle tænke mere over. Men selvfølgelig er jeg da irriteret over at have brændt. Jeg havde da forestillet mig det anderledes med de straffekast, det er der ingen tvivl om, siger HSV-spilleren.

Foruden Hans Lindberg brændte Bo Spellerberg også et straffekast mod Makedonien, inden det altså lykkedes for Jesper Nøddesbo at åbne den danske EM-målkonto på straffekast.

I kulissen lurer også landsholdets sædvanlige førsteskytte på straffekast, Anders Eggert.

Flensburg-Handewitt-fløjen er kommet sig så meget over sin lægskade, at Ulrik Wilbek planlægger at skifte ham ind i EM-truppen fra den første kamp i mellemrunden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip