Embedslæger samles i Randers kommune

Fremover vil Randers kommune blive arbejdsplads for både Region Midtjyllands og Region Nordjyllands embedslægeinstitutioner.

16 læger og ca. 10 andre medarbejdere, skal servicere borgere fra begge regioner fra en base i Randers.

Henrik Trykker, som er ledende embedslæge i Sundhedsstyrelsen, er én af de læger, som får ny arbejdsplads i Randers.

- Det er to stærke institutioner, der bliver lagt sammen i Randers, og ambitionen er, at tage det bedste med fra begge steder. Når vi samler ressourcerne bliver der bedre grundlag for specialisering, og en højere grad af teamdannelse blandt embedslægerne. Det vil give mulighed for en større faglig fordybelse, udtaler Henrik Trykker.

Randers borgmester Henning Jensen Nyhuus, som tidligere har været i kontakt med embedslægeinstitutionerne om en mulig flytning, glæder sig over, at det netop er Randers der er blevet valgt. Han siger:

- Randers har længe været underforsynet med statslige arbejdspladser. Derfor glæder det mig, at embedslægerne, som dækker en meget stor del af Jylland, fremover skal have til huse i Randers. Byen er et naturligt valg, da vi ligger helt centralt placeret i forhold til at servicere både Region Midtjylland og Region Nordjylland. Samtidig har vi i forvejen et stærkt sundhedsfagligt fællesskab i vores nye sundhedscenter på Thors Bakke. Uanset embedslægernes kommende placering i byen, vil alle kunne profitere af et stærkere fagligt fællesskab på sundhedsområdet, og Randers Kommune vil få underbygget sin position som en by, hvor sundhed er højt prioriteret.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip