Embrace aflyste X Factor-audition af frygt

Efter seks uger med X Factor-liveshows nærmer enden sig for de tre finalister Reem, Alex og Embrace, som på fredag dyster for sidste gang på scenen i DR Byen.

Men faktisk har de to Embrace-søstre Azilda og Anilde brugt flere år på at blive klar til overhovedet at stille op i konkurrencen.

- Vi har været meget tæt på at melde os til X Factor tre eller fire gange før, men i sidste øjeblik er vi sprunget fra, siger storesøster Anilde.

Frygten for ikke at være gode nok til sangkonkurrencen fik flere gange lov til at overskygge Anildes lyst til at melde sig, men til sidst indså hun, at det ikke nyttede at være bange for at fejle.

- Jeg fik altid kolde fødder og ringede til Azilda for at aflyse det. Men denne gang sagde jeg til hende, at nu skulle det altså være nu, fortæller Anilde.

Søstrene har hver uge høstet stor ros for deres stemmer og har formået at gå gennem X Factor uden en eneste tur i farezonen. Men følelsen af at være usikker kan de stadig relatere til, og det er samtidig et af temaerne i deres bud på en vindersang "Commitment Issues".

- Den handler om at være bange for at springe ud i noget nyt og om, at man skal droppe den frygt. Vi går i en ny retning i forhold til, hvad vi har gjort hidtil i X Factor, og vi har lært, at vi ikke skal frygte at gøre noget forkert, siger lillesøster Azilda.

X Factor-finalen løber af stablen fredag klokken 20:00 på DR1, hvor dommerne er sat ud af spil. Det er dermed seernes stemmer, der er altafgørende for, hvem der kan løfte trofæet som den niende vinder af dansk X Factor.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip