Embrace har vundet årets X Factor

Efter seernes afstemning gik Reem og Embrace videre i landets mest populære underholdsningsprogram, mens Alex måtte vinke farvel til spotlyset og overlade scenen til sine to konkurrenter.

- Tak for oplevelsen. Det har været meget bedre, end jeg havde regnet med, lød det fra en smilende Alex efter afgørelsen.

De to tilbageværende finalister optrådte håbefuldt med deres vindersange, og efter en ny afstemning blev vinderen omsider kåret: Embrace løb med sejren og titlen som vinder af X Factor 2016.

Finalen blev sparket i gang af Mette Lindbergs unge deltager Alex med hittet Crazy. Remee og Blachman havde kun de pæneste vendinger til overs for den 22-årige finalist, som har stået i farezonen flere gange, men som i aften sang med stort nærvær og enorm styrke.

Remees gruppe Embrace, de to søskende Azilda og Anilde, fik det bedste frem i Blachman, der ikke kunne modstå at give duoen et kram oppe på scenen, som rørte de to piger til tårer.

Reem fik stående klapsalver af dommere og publikum og blev kaldt for ‘en international popstjerne, der bare venter på at ske’ af Remee, efter hendes stensikre levering af hitnummeret ‘Where Are U Now’ af Justin Bieber. Igen beviste hun, at hun også er en dygtig danser, der ikke lader bevægelserne påvirke stemmen.

- Du er et livsstykke, og du er så overlegen, og det er så vildt, lød det fra Blachman.

Læs også: Emilie Esther: X Factor-vinder skal give den fuld gas

Mads Langer og Patrick Dorgan var imponeret over Alex’ sprøde vokal, og den stod på ren mandeflirt, da de havde afsluttet deres fællesoptræden.

Embrace-pigerne optrådte med Alex Vargas og Scarlet Pleasure, som roste gruppens arbejdsomhed og helt særlige musikforståelse. Også dommerne var imponeret.

17-årige Reem lignede en vinder i sine røde designerdragt med Brandon Beal og Christopher ved sin side. De søde ord om den unge deltager kom i en lind strøm fra de to stjernemusikere.

Mens Embrace løb med X Factor-sejren, var den tidligere DR-vært Abdel Aziz Mahmoud forfatter af aftenens mest populære tweet om X Factor:

Vandt den rigtige deltager årets X Factor? Deltag i debatten på Facebook.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip