Emil Larsen dumper lægetjekket i Brøndby

Det meddeler Brøndby på klubbens hjemmeside.

Årsagen til, at transferen er afblæst, skyldes, at Emil Larsen ikke bestod det obligatoriske lægetjek i forbindelse med handlen.

- Vi er ærgerlige over og kede af, at Emil ikke klarede lægetjekket. Det er naturligvis en ulykkelig situation, udtaler sportschef Per Rud og tilføjer: 

- Som ansvarlig klub har vi dog været nødt til at agere efter, hvad det meget grundige lægetjek fortalte os i stedet for at løbe risikoen og indgå aftalen. Undersøgelsens resultat er selvfølgelig ikke en garanti for, at Emil vil løbe ind i fysiske problemer, men risikoen er for stor til, at vi kan forsvare at gennemføre handlen.

Nyheden om den mislykkede transfer kommer som noget af en overraskelse. Så sent som mandag i denne uge bekræftede Brøndby ellers, at klubben lå i seriøse forhandlinger Emil Larsen.

Det betyder normalt, at det bare er formaliteter, som skal på plads, inden kontrakten formelt underskrives.

I forbindelse med den nu afblæste handel fremgik det i flere medier, at Brøndby havde indløst den frikøbsklausul på anslåede 7,5 mio. kr., som Emil Larsen angiveligt fik indført i sin kontrakt med OB, da han skiftede til klubben fra Lyngby.

Men i stedet må Brøndby-træner Thomas Frank nu indstille sig på at fortsætte sin genrejsning af klubben uden OBs landsholdsspiller i truppen.

Emil Larsen vender nu tilbage til OB, hvor han fortsat kan tørne ud for klubben i Superligaen.

Dagens Gossip