Emil Larsen færdig med Brøndby efter afvisning

Et lægetjek var alt, der manglede, før Emil Larsen kunne kalde sig Brøndby-spiller.

Men kantspilleren dumpede som bekendt lægetjekket - det selvom overlæge og knæspecialist, Uffe Jørgensen, i en såkaldt 'second opinon' intet havde at indvende mod, at Brøndby kunne at skrive kontrakt med Emil Larsen. En konklusion, som gik imod Brøndbys egen lægestab.

Emil Larsen er selv forundret over Brøndbys konklusion.  - Jeg er 100 procent færdig med Brøndby efter det, der er sket, for jeg kan slet ikke forstå, hvad der er sket. De har jo vidst hele tiden, hvordan mit knæ så ud, siger han til Fyens Stiftstidende.

Over for BT har overlæge Uffe Jørgensen fortalt, at han ikke fandt nogen problemer med Emil Larsens knæ. I stedet understregede han, at det fungerer, som det skal.

- Emil Larsen har ingen problemer. Ingen gener. Hvis du kigger på ham, så halter han jo ikke. Når han skifter retning, er der ingen problemer. Hvis han havde knæproblemer, ville man kunne se det, når han støtter på højrebenet eller skal dreje i knæet. Og det kan man jo ikke, siger specialisten om Emil Larsens knæ.

Brøndbys sportsdirektør Per Rud ønsker dog ikke at indgå i en nærmere diskussion om det dumpede lægetjek:

- Jeg kan konstatere, at vores læger har erkendt og klart meldt ud, at spilleren ikke kunne bestå lægetjekket, og det er sådan set det, jeg har at forholde mig til, for jeg er ikke læge. Jeg havde derimod bare glædet mig rigtig meget til at skulle vise ham til Brøndbys fans, så jeg er selvfølgelig rigtig ked af det.

Emil Larsen er med i truppen til OBs kamp søndag mod FC Vestsjælland.

Dagens Gossip