Emil Larsen før Brøndby-møde: Normal kamp for mig

Brøndby kasserede i sommerens transfervindue OB'eren Emil Larsen under stor ståhej.

Men landsholdsspilleren afviser, at der er et hævnmotiv inde i billedet, når han og resten af OB-holdet står overfor Brøndby på søndag.

Det gælder for Emil Larsen om at vinde kampen og være med til at hjælpe sit hold til yderligere point og avancement i Superligaen. Og det gøres bedst med en sejr.

- Nu har vi mødt dem en gang efter den sag, og der fik jeg scoret. Jeg tror, jeg fik lavet det, jeg skulle den dag, så der kommer ikke til at ske så meget.

- Jeg håber selvfølgelig, at jeg scorer, og vi vinder, men ellers er det en normal kamp for mig, siger Emil Larsen til klubbens hjemmeside.

OB møder op til kampen mod Brøndby med fornyet selvtillid efter en opadgående formkurve med to sejre over Esbjerg og Sønderjyske i de seneste ligakampe.

- Vi skal gøre det samme, som vi har gjort i de andre kampe. Det er gået godt. Jeg synes, vi har spillet rigtig godt og vundet fortjent, og det skulle gerne fortsætte på søndag, så vi kan få en sejr, siger kantspilleren.

Emil Larsen opfordrer fynboerne til at bevare samme høje tempo og boldsikkerhed.

- Jeg synes, vores spil har været rigtigt godt. Det er som om, det har rykket sig lidt de seneste par uger og er blevet lidt hurtigere og mere effektivt.

- Det skal vi fortsætte med og spille med masser af pasninger og dybe stikninger, og så skal vi skabe chancer og få proppet dem ind, så går det. Så tror jeg, vi vinder, fastslår han.

Emil Larsen har scoret for OB i fire kampe i træk, og på landsholdet fik han også vist sine evner i et indhop mod Italien og en startplads mod Malta.

- Lige nu går det rigtigt godt, og det er jeg glad for. Jeg vil selvfølgelig gerne fortsætte på denne måde. Jeg har det bare godt lige i øjeblikket, og det er jeg glad for, forklarer Emil Larsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip