Emil Larsen har tænkt på Brøndby

Han kunne have været til lægetjek i Brøndby. Men en opringning fra Morten Olsen søndag aften betød, at Emil Larsen i stedet befandt sig i polske Gdansk på det imponerende EM-stadion PGE Arena.

Hvor Larsen vel ikke havde forventet at skulle være genstand for de danske reporteres så massive interesse, som det var tilfældet mandag aften til landsholdets træning under den lune polske aftenhimmel.

Emil Larsen begyndte allerede at tale om Brøndby, før reporterne kunne nå at stille spørgsmålene.

- Jeg ved jo, hvad I vil tale om, smilede OB-spilleren med henvisning til den transfernyhed, bt.dk kunne afsløre søndag aften om, at Brøndby vil hente Larsen. Brøndby bekræftede mandag, at man har indledt forhandlinger med den 22-årige kantspiller.

- Brøndby har i dag indledt dialog med OB omkring et muligt køb af Emil Larsen, lød det i en fondsbørsmeddelelse.

Emil Larsen erkendte i Polen, at han muligvis bliver Brøndby-spiller. I hvert fald på et tidspunkt, som han sagde.

- Jeg ved, at Brøndby har henvendt sig til OB, men mere ved jeg faktisk ikke, sagde han og fortsatte:

- Brøndby er en stor klub, en af de største i Danmark. De er i gang med en proces med Thomas Frank, som er en dygtig træner, sagde Emil Larsen og fortsatte lovprisningen af Frank.

- Jeg har haft Thomas Frank i Lyngby og har altid synes, at han var en enorm dygtig træner med et kæmpe potentiale. Men om det ville passe bedre til mig med ham som træner, ved jeg ikke, sagde Emil Larsen.

Med en frikøbsklausul på en mio. euro kan OB ikke stille meget op, hvis en klub byder netop det beløb for kantspilleren. Det indrømmede OBs sportschef, Jesper Hansen, i går. Og Brøndby går altså ’all in for at betale det beløb for Larsen.

Så er det op til Emil Larsen selv at bestemme sig om, hvorvidt han vil skifte.

- Jeg har jo tænkt, at der er mulighed for et skifte, men jeg ved jo ikke, hvad der sker lige nu. Brøndby er en stor klub, og det kunne måske være interessant på et tidspunkt, sagde Larsen, der kun har været i OB i ét år.

- Det er rigtigt, at jeg kun har været et år i OB, men i fodbold sker der ofte det, at man skifter klub hurtigt.

Har din tid i OB været skuffende?

- Den har ikke været skuffende. Jeg har lært meget af Troels Bech. Det var jo mit første klubskifte, så nej, jeg er ikke skuffet over det, sagde Larsen og understregede, at han vil koncentrere sig om kampen mod Polen.

- Nu vil jeg lægge al min fokus på denne kamp. Jeg er stadig ny i landsholdssammenhæng, så jeg vil gerne fokusere på at gøre det godt her, sagde han.

Dagens Gossip