Emil Larsen om første startplads: Kæmpe skulderklap

Skrevet af admin

16/10/2013

Dagens topnyheder

En af de spillere, der er sluppet bedst fra de otte dage, det danske fodboldlandshold har været samlet til kampene mod Italien og Malta, er den unge kantspiller Emil Larsen.

Han ankom som en spiller et stykke nede i hierarkiet, men efter et vellykket indhop mod italienerne, spillede han alle 90 minutter, da Danmark tirsdag aften besejrede Malta med 6-0.

- Det er et kæmpe skulderklap, at jeg var med fra start. Også at jeg fik lov at spille 90 minutter. Det beviser, at jeg har gjort det godt nok, siger Emil Larsen.

- Når man ser på den måde, vi vandt på, var det jo bare endnu bedre. Jeg havde virkelig set frem til at spille for første gang fra start, og jeg er glad for, at jeg fik vist, at jeg sagtens kan være med her, siger Emil Larsen.

OB-spilleren har været i forrygende form i efteråret og har taget medvinden med ind til landsholdssamlingen.

- Jeg synes, jeg har fået vist mig godt frem, og hvis jeg holder niveauet i Superligaen, så kan jeg ikke se, hvorfor jeg ikke skulle være med omkring holdet fremover, lyder det fra den talentfulde kantspiller.

Kampen mod Malta var Larsens tredje landskamp. Første gang, han var med, var i testkampen mod Tyrkiet sidste efterår, mens han spillede anden halvleg mod Italien i fredags.

/ritzau/