Emil Larsen sender hilsen tilbage til Brøndby

Godt nok tabte OB 1-2 til Brøndby, men for Emil Larsen var der trods alt lidt at glæde sig over. For OB's ene mål blev scoret af Larsen, og da det blev sat ind, sendte han en hilsen til Brøndbys sportslige ledelse.

OB-spilleren var i sommer tæt på et skifte til Brøndby men i sidste øjeblik trak klubben sig fra handlen, da den mente, at Emil Larsens knæ ikke var i orden. Siden har der kørt et beskidt spil i medierne mellem de to parter, og det har altså gjort Emil Larsen godt og grundigt gal.

- Jeg vil gerne sige tak for Brøndby. De har gjort mig til en stærkere person efter det her, sagde Emil Larsen til TV3 efter kampen.

- Det er ærgerligt, at v taber sådan en kamp, og de får lov til at lave sådan nogle lortemål. De skulle ikke have været der, og vi kunne have gjort mange ting anderledes. Vi er gode nok til at slå Brøndby, lød det fra Emil Larsen.

Hans træner bakkede Emil Larsen op efter hans lille hilsen til Brøndbys sportslige ledelse.

- Jeg har mange andre ting at bekymre mig om end lige Emils opførsel omkring det her, men jeg kan da godt forstå ham, for det var ikke en pæn behandling, han fik i medierne, sagde Troels Bech til TV3 .

Ellers så hæftede BEch sig ved, at OB burde have fået minimum ét point med fra Brøndby Stadion, og så fik dommeren også et par bemærkninger med på vejen, selvom Troels Bech ikke var meget for at uddybe det.

- Det er en god vane ikke at kommentere på dommerens præstation, men man kan måske prøve at aflæse mit kropssprog og gætte på, hvad jeg mener, sagde Troels Bech.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip