Emil Larsen: Vi kan godt sætte os op til Malta-kamp

Skrevet af admin

12/10/2013

Dagens topnyheder

Emil Larsen lavede et fint indhop i fredagens 2-2-kamp mod Italien i Parken, hvor han fik hele anden halvleg af VM-kvalifikationskampen.

Selv om resultatet reelt ødelagde drømmen om at komme til VM i Brasilien næste sommer, så ser OB-profilen frem til næste kamp.

Danmark skal tirsdag spille den sidste kamp i VM-kvalifikationen, når Malta kommer på besøg, og det opgør skal vindes.

- Selvfølgelig kan vi sætte os op. Vi skal stadig ud at vise Danmark, at vi gerne vil vinde den kamp. Det er jeg helt sikker på, at vi alle sammen vil gøre. Og jeg håber, vi vinder.

- Jeg ved ikke, om jeg skal starte ind. Jeg synes, at jeg gjorde en god figur og viste, hvad jeg kan, siger Emil Larsen.

Kantspilleren fik flere gange skabt ravage i det italienske forsvar, efter at han i anden halvleg var kommet ind i stedet for Martin Braithwaite.

- Morten syntes, der skulle ske lidt og satte mig ind efter pausen. Han ved, hvad jeg står for. Jeg er udfordrende og kan skabe lidt chancer.

- Jeg synes, at jeg gjorde det godt, men det havde været bedre, hvis vi havde fået sejren, mener Emil Larsen.

- Vi spillede god fodbold. Vi fik lavet to mål og kom foran. Det så rigtigt godt ud, men til sidst ødelagde italienerne det hele med et heldigt mål, siger Emil Larsen.

Alberto Aquilani udlignede til 2-2 med et mål i kampens overtid.

/ritzau/