Emil Thorup får opfyldt to drømme på én gang

To store drømme gik torsdag i opfyldelse for tv-vært Emil Thorup, da han både kunne præsentere sine egne møbler og en samlet søskendeflok i Illums Bolighus.

Siden Emil Thorup viste sit skarptskårne, vinterblege ansigt på tv første gang i talentshowet "Popstars" i 2003, har det kun kunnet gå for langsomt for den 31-årige fynbo.

Den umiddelbare Popstars-nederlag lagde nemlig ingen lunde en dæmper på Thorups ambitioner, der de sidste år især har fået afløb på DR's ungdomskanal DR3.

For nylig tog karrieren imidlertid en helt ny drejning fra grænsesøgende underholdnings-tv til mere konkret håndværk, da Emil Thorup lancerede sit eget møbeldesign Handvärk.

Og torsdag kunne den stolte designer så afsløre sine kreationer i varehuset Illums Bolighus. Lanceringen gik da heller ikke stille for sig. Det fortæller Emil Thorup selv med en række billeder på det sociale billeddelingsmedie Instagram

- Jeg er rimelig baldret og i gang med launch i Illums Bolighus. Jeg skal lige sige hej til cirka tusind mere, inden jeg skal have cirka en million drinks, skriver han til et billede af sig selv liggende udstrakt på en selvdesignet briks.

Men som om det ikke var nok for én dag, så blev den folkekære tv-vært desuden glædeligt overrasket af et helt enestående familietræf.

- Alle mine fire elskede søskende er samlet for første gang i mange år. Jeg er så rørt og glad og overvældet i dag, at jeg virkelig skal tage mig sammen for ikke at tude. Husk at følge jeres drømme venner, skriver han til et billede af de i alt fem brødre og søstre i Illums Bolighus.

Emil Thorups fire yngre søskende har hans forældre fået, efter de gik fra hinanden, da Emil var to år gammel. Hele sin barndom har han således pendlet mellem sin far, hans kone og to nye børn og sin mor, der ligeledes udvidede familien med to ekstra børn.

Se Emil Thorups billeder fra møbel-afsløringen her: https://instagram.com/p/6CvFn-Qp1G/?taken-by=emilthorup

Se billedet af Emil Thorup og hans søskende her: https://instagram.com/p/6DDb5XQp8T/?taken-by=emilthorup

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip