Emilia Clarke: Jeg hader sexscener

Fantasy-serien "Game of Thrones" er, ligesom en del andre af tv-stationen HBO's hitserier, ikke bange for at vise hverken hud eller blod.

Emilia Clarke, som spiller Daenerys Targaryen også kaldet "Mother of Dragons", har både nået at amme drageunder og er blevet badet af flammer ganske nøgen, i seriens levetid. Men den eksplicitte stil er bestemt ikke noget, den britiske skuespillerinde synes om.

- Sexscener burde være mere subtile. Jeg er så britisk, at jeg krummer tæer af sådan noget - jeg kan slet ikke holde det ud, siger den 28-årige skuespillerinde til The Daily Mail.

Ifølge nyhedsmediet er det derfor også slut med nøgenscener for skuespillerinden, som også spiller med i den nyeste tilføjelse til den legendariske science-fiction-serie, Terminator Genisys. De seneste to år har hun nægtet at være med i sexscener, skriver The Daily mail.

- Jeg gider ikke få sex smidt i ansigtet, og jeg har altid syntes, at det er langt mere pirrende at antyde end at vise selve akten, udtaler "Game of Thrones"-stjerne.

- De fleste sexscener i film og på tv er meningsløse, de er der bare for at lokke publikum til, konkluderer hun.

I øjeblikket er optagelserne i gang til den sjette sæson af hitserien "Game of Thrones", hvor Emilia Clarke blandt andet får selskab af danske Pilou Asbæk.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip