Emilie Esther: Det har jeg lært af X Factor

Skrevet af admin

26/03/2015
Hun har gang på gang imponeret dommerne med sin rene klang og overbevisende talent. Men 15-årige Emilie Esther har faktisk ikke altid været sikker på, at hendes sangtalent var noget specielt. - Før var jeg usikker på, om jeg var god til at synge. Jeg har altid bare tænkt, at jeg var ligesom hvilken som helst anden, der godt kan lide at synge. Men nu står jeg her i X Factor-finalen, hvilket jeg ikke havde troet ville ske, siger Emilie Esther til Newspaq. Den unge sangfugl er med sine 15 år X Factor-finalens yngste deltager, og hun har undervejs lært flere ting om sig selv. - Jeg har lært, at det er okay at være sig selv, og at jeg er god nok til det her, siger den unge sangfugl og fortæller, at det især er hendes Mentor, Remee, som har bekræftet hende i, at hendes sangtalent er udover det sædvanlige og hjulpet hende til at tro mere på sig selv. Men også det store X Factor-fællesskab har været en positiv faktor, forklarer Emilie Esther. - Når man kommer ind i X Factor, så er det, som om man kommer ind i et fællesskab, hvor man er velkommen uanset hvad, fordi alle har samme interesse, og uanset hvordan man ser ud eller er, så er man godkendt. Det er helt fantastisk for så kan man ikke andet end at være sig selv, siger Emilie Esther.Hun skal til fredagens finale optræde sammen med den populære sangerinde Stine Bramsen, der blev kendt med bandet Alphabeat. X Factor-finalen afholdes fredag klokken 20.00 i "Boxen" i Herning. Newspaq

Mest læste i dag

Hun har gang på gang imponeret dommerne med sin rene klang og overbevisende talent. Men 15-årige Emilie Esther har faktisk ikke altid været sikker på, at hendes sangtalent var noget specielt.

- Før var jeg usikker på, om jeg var god til at synge. Jeg har altid bare tænkt, at jeg var ligesom hvilken som helst anden, der godt kan lide at synge. Men nu står jeg her i X Factor-finalen, hvilket jeg ikke havde troet ville ske, siger Emilie Esther til Newspaq.

Den unge sangfugl er med sine 15 år X Factor-finalens yngste deltager, og hun har undervejs lært flere ting om sig selv.

- Jeg har lært, at det er okay at være sig selv, og at jeg er god nok til det her, siger den unge sangfugl og fortæller, at det især er hendes Mentor, Remee, som har bekræftet hende i, at hendes sangtalent er udover det sædvanlige og hjulpet hende til at tro mere på sig selv.

Men også det store X Factor-fællesskab har været en positiv faktor, forklarer Emilie Esther.

- Når man kommer ind i X Factor, så er det, som om man kommer ind i et fællesskab, hvor man er velkommen uanset hvad, fordi alle har samme interesse, og uanset hvordan man ser ud eller er, så er man godkendt. Det er helt fantastisk for så kan man ikke andet end at være sig selv, siger Emilie Esther.

Hun skal til fredagens finale optræde sammen med den populære sangerinde Stine Bramsen, der blev kendt med bandet Alphabeat. X Factor-finalen afholdes fredag klokken 20.00 i "Boxen" i Herning.

Newspaq