Emilies familie holder modet oppe: Her er seneste nyt i eftersøgningen

Der er stadig ingen spor efter 17-årige Emilie Meng fra Korsør, der forsvandt natten til søndag.

Senest har dykkere været i vandet for at finkæmme to områder i Korsør Havn, for at lede efter den forsvundne teenager, der sidst er set søndag morgen ved 04-tiden, da hun tog afsked med to veninder ved byens togstation.

Nu oplyser et familiemedlem til Emilie Meng, at der var tale om en positiv besked, da dykkerne tidligere i dag kom op fra havnebassinet.

- De sidste to dage har vi haft både ude og tage sonarbilleder. Der var to steder, som viste udfald på billederne, og dykkerne har i dag finkæmmet begge områder. Heldigvis blev der ikke fundet noget relevant, skriver pigens fætter, Robin Witzner, i Facebookgruppen  'Eftersøgnigen af Emilie Meng'.

På Dagens.dk har vi tidligere i dag skrevet om, at politiet har valgt at udvide eftersøgningen til havnen i Korsør, hvor man én gang tidligere har undersøgt vandet.

Læs også: Politiet frygter, at Emilie kan være druknet: Nu leder dykkere i Korsør havn

Nu oplyser Robin Witzner, at den frivillige organisation Missing People er på vej ind i sagen om den 17-årige piges forsvinden.

- Vi vil starte en eftersøgning på søndag, hvor vi endnu engang leder efter spor der kan føre os på rette vej, skriver familiemedlemmet i opdateringen på Facebook.

- Alle frivillige har gjort et kanon stykke arbejde ved de sidste eftersøgninger, men Missing People har deres egne metoder som tidligere har vist sig yderst effektive, lyder det fra Robin Witzner.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi arbejder på nuværende tidspunkt ud fra tre forskellige teorier: Enten er Emilie forsvundet af egen fri vilje, fordi hun havde brug for tid alene, eller der kan være sket en ulykke og som sidste mulighed peget politiet på en mulig forbrydelse.

Torsdag kom det frem, at de to vidner, som politiet havde efterlyst i forbindelse med sagen, begge havde meldt sig selv. Desværre gav deres forklaringer ikke politiet nye spor at gå efter. Hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi giver man dog ikke op, og torsdag udtalte politiet:

 - Vi håber stadig på at finde hende i live.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip