Emily Baunsgaard skifter til Team Esbjerg

18-årige Emily Baunsgaard, der i fjor blev kåret til Årets Talent i Viborg HK, skifter til Team Esbjerg på en foreløbig etårig aftale.

Den talentfulde bagspiller har foruden kampe på Viborgs ligahold spillet på det danske U19-landshold og er nu i bruttotruppen til U20-landsholdet.

Emily Baunsgaard har indledt det tredje af fire gymnasieår på Team Danmark-linjen, nu på Esbjerg Gymnasium. Håndboldmæssigt bliver hun en del af en udviklingsgruppe bestående af syv-otte 16-18-årige spillere, og hun skal træne så meget som muligt med Team Esbjergs ligatrup.

- Mit ønske var at komme til en klub med et godt træningsmiljø, og hvor der er mulighed for at få kampe på højt niveau. Det er svært på de store hold, og det bliver også svært i Esbjerg, men håber selvfølgelig at blive vist tillid og få lov til at spille nogle ligakampe, siger Emily Baunsgaard.

Hun er oprindelig fra Slagelse og skiftede i sommeren 2011 fra fynske GOG til Viborg. På den baggrund er hun ikke betænkelig ved at flytte til Esbjerg.

Dagens Gossip